Whapp, de app van wehelpen, heeft iets nieuws

Zoek je iemand om boodschappen te doen? Of wil je weten wat mensen in jouw buurt nodig hebben, zodat je kunt helpen? Whapp zoekt een match voor je. De app stuurt de vraag naar een aanbieder in de buurt. En zoekt verder als het nu niet uitkomt.

Inzet lokale beheerders in Groningen, Maastricht en Waalwijk
In Groningen, Maastricht en Waalwijk kan een lokale beheerder je helpen met formuleren van een vraag en ondersteunen bij het vinden van een match. Dit zijn Petra (Groningen), Jules (Maastricht) en Patricia (Waalwijk). Zij zijn door ons geselecteerd en hebben toegang tot een deel van jouw accountgegevens, zoals je e-mailadres. Zo kunnen ze vanuit jouw situatie meedenken en waar nodig contact met je opnemen. Doel: ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk matches ontstaan. Heb jij advies nodig met het stellen van een goede vraag? Via de app kom je eenvoudig met haar of hem in gesprek. Je vindt de contactgegevens en bereikbaarheid onderaan in de app via Meer > Contact & Lokale beheerders.

Pilot
Het gaat om een tijdelijke pilot. De nu aangestelde lokale beheerders presenteren na de pilotfase hun bevindingen. Op basis van de uitkomsten komen er mogelijk ook lokale beheerders in andere omgevingen.

Ondersteuning door Servicedesk
Woon je niet in een van deze drie steden en wil je toch graag wat ondersteuning met de app? Of heb je een vraag over de werking of het gebruik? Stuur dan een bericht aan onze Servicedesk via info@whapp.nl. Ze beantwoorden je vraag graag.

Aanpassing voorwaarden en privacyreglement
De functie van de lokale beheerder is opgenomen in het privacyreglement. Whapp maakt deel uit van de algemene voorwaarden van Wijzelf. Je vindt deze onderaan in de app onder 'Meer' > Algemene voorwaarden en Privacy & Veiligheid.

Heb je al een account bij wehelpen.nl?
Dan kun je daarmee ook inloggen op Whapp en gelijk aan de slag.